Specialistische reiniging

Naast onze schoonmaakdiensten voor particuliere en commerciële reiniging biedt Royaume Facility Services allerlei aanvullende gespecialiseerde schoonmaakdiensten.

Zoals grondige specialistische reiniging van garages, keukens en restaurants, organisatorische diensten, verwijdering van rommel, grondige vloerreiniging en korte-termijnverhuur of Airbnb-schoonmaak.

Afhankelijk van hoeveel werk u zelf wilt doen, kunt u tijd besparen op veel schoonmaak- en werkzaamheden. Het is een magisch gevoel om je deur te openen en je persoonlijke ruimtes schoon en georganiseerd te laten schitteren!

 

Grondige reiniging

Voel je jezelf overweldigd door een schoonmaakklus? Of je nu een eenmalige schoonmaak nodig hebt, een groot object moet gaan schoonmaken, een garage wilt opruimen of moet opruimen na een verbouwing. Royaume Facility Services is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. We erkennen dat u mogelijk andere verwachtingen heeft van hoe uw persoonlijke ruimten moeten worden schoongemaakt, en we voeren gedetailleerde persoonlijke gesprekken met u uit om ervoor te zorgen dat alles naar uw wens is.

Milieuvriendelijke groene reiniging

Milieu en gezondheid staat bij Royaume Facility hoog in het vaandel als het gaat om specialistische reiniging. Chemische middelen zijn vaak vervuilend en slecht voor het milieu. Ze zijn bovendien bijna altijd giftig en gevaarlijk voor kinderen.

Onze schoonmaakproducten voldoen dan ook aan alle nationale en internationale voorschriften als het gaat over veiligheid en milieu. Wij werken met een lijn ecologische reinigingsmiddelen en biologische reinigingsproducten. Om kosten en milieu te besparen wordt er gebruik gemaakt van microvezel-doekjes. Daarnaast maken wij gebruik van biologisch afbreekbare producten om kauwgom te verwijderen.

Dieptereiniging (groot)keukens

Wij zijn vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparatuur langer meegaat met minder onderhoudskosten.

Dieptereiniging sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het niet mogelijk de moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag. Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om dit te voorkomen en de kwaliteit van uw sanitair te behouden, is onze dieptereiniging voor u wellicht wel de oplossing.