Heldere afspraken en betrouwbaar

We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Immers u wilt een schoonmaakbedrijf die zich houd aan de gemaakte afspraken en de kwaliteit nakomt. We beloven ook alleen datgene wat we kunnen nakomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Daarnaast selecteren we alleen betrouwbaar personeel.  Regelmatig controleren we op de gewerkte uren zoals wij die hebben ingepland met onze klanten. Dit doen we door een inzichtelijke tijdregistratie.

Goede schoonmaakkwaliteit

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma´s , tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijke prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van u budget.

Vast aanspreekpunt

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. We hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen we de schoonmaakkwaliteit waarborgen.

Omdat we ons realiseren dat er onverwachts een schoonmaakwens kan ontstaan, zijn we goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op vragen. We willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan we direct voor u klaar.

Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld.

U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.