BEVEILIGING

Eventos Security is ontstaan uit een reorganisatie van Royaume Security in 2012.

Al onze beveiliging medewerkers zijn in het bezit van ten minste MBO beveiliging niveau 2. De evenementen beveiliger is een speciaal getrainde beveiliger en is uiterst bekwaam in de sociale omgang met mensen. Zij hebben jarenlang beveiligingswerkzaamheden verricht ten behoeve van evenementen en hebben hierdoor ruime ervaring weten op te bouwen.

Onze beveiliging medewerkers worden speciaal geselecteerd voor deze werkzaamheden op inlevingsvermogen, aanpassingsvermogen, incasseringsvermogen, goede sociale communicatieve vaardigheden en omgang met een multiculturele samenleving.

NAAR DE WEBSITE VAN Eventos Security

Overzicht

Voor elke winkelier een ware plaag “winkeldieven”, die kunnen tussen het winkelend publiek wandelen of zelfs onderdeel uitmaken van uw eigen personeel. De schade veroorzaakt door deze lieden verschilt weliswaar per branche maar is enorm, niet alleen door hetgeen zij stelen maar ook door de schade die zij veroorzaken.

Eventos Security is een absolute specialist op het gebied van winkelbeveiligingen en heeft hierin dan ook een enorm goede reputatie, dit komt mede omdat zij al jaren grootwinkelbedrijven zoals de Jumbo en de C1000 tot hun klantenkring mogen rekenen.

Eventos Security levert representatieve en goed opgeleide beveiligingsbeambten. Onze medewerkers beschikken over een ruime mate van kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden. Als het nu gaat om het uitvoeren van uw toegangscontrole algehele veiligheid brandpreventie preventief en/of corrigerend optreden, zij leveren u een optimale en effectieve beveiligingsdienst. In de horeca werkt met vaak met een doordacht concept. Onze medewerkers passen zich hier op aan en zijn zeer representatief en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers een positieve bijdrage leveren door een correcte uitvoering van de aan hen toebedeelde beveiligingstaken met inachtneming van de aan hen verstrekte wettelijke bevoegdheden.

Bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen maar ook van vernielingen en sabotage van de projecten. Dit levert niet alleen grote directe (financiële) schade op maar ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden.

Eventos Security zorgt ook voor andere (veiligheids)werkzaamheden zoals toezicht op de verplichte veiligheidsmiddelen, leveranciers en bezoekers registratie en visitatie van eigen medewerkers, leveranciers en onderaannemers. Dit hoeft niet alleen in de avond en nachturen te zijn maar kan ook overdag en in het weekend kunnen zij aanwezig zijn op de bouwput voor controle, beveiligen en toezicht van de eigendommen en goederen. Eventueel ondersteund door onze mobiele surveillance.

Als organisator van een evenement wilt u incidenten en calamiteiten uitsluiten. Of het nu gaat om een tentfeest, feestweek, dorpsfeest, jaarmarkt of braderie. De veiligheid moet worden gewaarborgd. U kunt denken aan begeleiding en vervoer van VIP’s, toegangscontroles, toezicht houden, het houden van safety checks en portierwerkzaamheden.

Om een evenemententerrein te beschermen kunnen wij afzetting met hekken verzorgen, maar u kunt ook denken aan de inzet van beveiligers die ongewenste bezoekers op afstand houden. De evenementenbeveiligers hebben ruime ervaring verworven in de beveiligingsbranche en worden specifiek geselecteerd voor uw opdracht.

Voor Eventos is eigenlijk ieder klant een VIP. Toch kan het voorkomen dat u vanwege uw werkzaamheden, status of functie extra hoge eisen stelt aan de beveiliging van uzelf en de personen in uw gezelschap. Samen met de specialisten van Eventos VIP beveiliging kunt u bepalen welke extra services, zoals bijvoorbeeld speciaal vervoer nodig zijn om uw beveiliging goed te organiseren.

Voor al onze dienstverlening in persoonsbeveiliging geldt dat we altijd eerst een risicoanalyse en een profielschets maken. Op basis daarvan wordt, in samenspraak met u als opdrachtgever, een persoonlijk beveiligings- en preventieplan opgesteld. Hierin wordt bepaald hoe intensief de persoonsbeveiliging zal zijn. Zo worden de risico’s tot een minimum beperkt.