SCHOONMAAK WERKZAAMHEDEN

Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf Royaume Facility Services doet al een flink aantal jaren schoonmaak werkzaamheden door heel Nederland. Door onze uitgebreide ervaring en expertise kunt u voor de meest uiteenlopende schoonmaak- en onderhoudsklussen tegen een scherp tarief bij ons terecht.

Wij zijn in heel Nederland 24/7 inzetbaar. Vanuit diverse locaties binnen Nederland zullen onze schoonmakers uw kant opkomen om onze schoonmaakklussen uit te voeren. Heeft u een schoonmaakklus, maar twijfelt u of uw locatie binnen ons bereik ligt, neem dan gerust contact met ons op. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het schoonmaken, zit onze kracht ook in een grote mate van flexibiliteit.

We zullen er dan ook alles aan doen om u van dienst te zijn, ook al moeten we daar iets verder voor rijden!

Wat maken wij schoon voor u?

In de loop van de jaren heeft Royaume Facility Services zich ontwikkeld tot een professioneel  schoonmaakbedrijf. Naast het uitvoeren van de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zijn er ook de werkzaamheden die in schema volgens een tijdspad in continuïteit moeten worden uitgevoerd. Door de juiste materialen, goed geschoold personeel en duurzame ontwikkelingen zijn we in de mogelijkheid de schoonmaakservice op professionele wijze ui te voeren.

Of het nou gaat om eenmalige, terugkerende of periodieke werkzaamheden, bij ons wordt elke opdracht als maatwerk gezien. Dat betekent dat we de afspraken altijd vastleggen in een schoonmaakprogramma en een contract, zodat wij voldoen aan uw verwachtingen en u tevreden zult zijn over de uitgevoerde werkzaamheden.

Waar maken wij schoon voor u?

We verzorgen schoonmaak werkzaamheden van o.a.

  • Kantoren/ bedrijfsruimten
  • Onderwijsinstellingen
  • VVE’s
  • Kinderdagverblijven
  • Zorginstellingen
  • Winkelcentra en winkelruimten
  • Evenementenlocaties
  • Horecalocaties
  • Sport fitnesruimten
  • Bouwlocaties, bouwketen

Overzicht

Onze ervaren en deskundige schoonmaakkrachten zorgen ervoor dat u school onderhouden wordt volgens uw eisen en afspraken. Wij maken gebruik van goede vakmanschap om kwalitatief schoonmaakwerk af te leveren.

Zorgvuldig periodiek vloeronderhoud zorgt voor duurzaam gebruik van de ruimten en voor een hygiënisch resultaat. Bij verantwoord onderhoud zorgt dit direct voor een beter gebruik door de leerlingen en een aangename omgeving en professionele uitstraling van school. 

Ook kunnen wij bijspringen als er evenementen rondom u school zijn of als er extra werkzaamheden moeten gedaan worden in de schoolvakanties.

Wat voor gebouw wij ook voor u gaan schoonmaken, 1 van de grote voordelen van Royaume Facility Services  is dat wij weten wat belangrijk is; regelmatig reinigen van u interieur, nette werkplekken , opgeruimde bureaus en hygiënische sanitair.

Een schoon en fris bedrijf is niet alleen een mooi visitekaartje naar de klanten en bezoekers maar ook voor uw werknemers onmisbaar. Wij hebben ervaring met schoonmaken in alle branches, hanteren flexibel contracten en houden hygiëne hoog in het vaandel. Ideaal combinatie.

Maakt u geen zorgen, want wij ontzorgen is onze missie. Wij Royaume Facility Serivices stelt  de klant centraal stelt in onze bedrijfsuitvoering. Wij richten onze activiteiten rondom de behoeftes en wensen van ons klanten. Dit betekent voor VVE’s dat wij op maat werken en samen met u bekijken welke schoonmaakactiviteiten voor u vereniging van belang is. Zodat u altijd een schone en representatieve portieken, hallen, trappen of galerijen heeft.

De entree van u woning is bepalend voor de eerste indruk die uw bezoekers en gasten geeft. Bij een individuele woning bepalen de bewoners het aanzien ervan geheel zelf. Hoe anders is dat bij een appartementencomplex, een portiek of een trappenhuis waar niet alle u gebruik van maakt.

Met een collectie contract, kan Royaume Facility Services het onderhoud van collectieve ruimten op zich nemen. Professionele schoonmakers zorgen dan voor en op-en-top verzorgde aanblik van entree en gezamenlijke ruimte. En daardoor voor een opgeruimd humeur bij bezoekers en bewoners.

Schoonmaken in de zorg gaat verder dan de nodige hygiënische regels die we moeten naleven. Wij belangrijk is dat u patiënten, artsen en overige personeel tevreden houden met onze schoonmaakdienstverlening.

Royaume Facility Services  is specialist in de zorg voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak en glasbewassing.

De representatieve schoonmaakmedewerkers zijn zeer behulpzaam, gastvrij en vriendelijk.

.

Een groot winkelaanbod, mooie winkels en veel bezoekers is wat u graag ziet. Een schoon winkelgebied, in en om het winkelcentrum, is belangrijk voor het runnen van een succesvol winkelcentrum.

Als het winkelcentrum constant schoon gehouden wordt is dit goed voor het imago van het winkelcentrum wat resulteert dat bezoekers er graat komen.

Alles voor een frisse schone uitstraling van u winkelcentrum. Royaume Facility Services  heeft jaren ervaring met het schoonmaakonderhoud van winkelcentra, winkels en winkelgebieden.